ÉTKEZÉSI KOVAFÖLD

egy csodálatos étrendkiegészítő

MI A KOVAFÖLD?   |   MŰKÖDÉSE ÉS ÉLETTANI HATÁSAI   |   ALKALMAZÁSI MÓDJA   |    MEGRENDELÉS

 

 

A szervezet
teljes regenerációja

Tápanyagok
teljes felszívódása,
antioxidáns védelem

Energetizáló hatás

Gyors és látványos
külső változások, fogyás

A kovaföld működése

A nyirokrendszerben: A szilícium hatására növekszik a nyiroksejtek száma, és fokozódik a fagocitózis: a nagy falósejtek és fehérvérsejtek a kórokozókat bekebelezik – fagocitálják -, és ezzel a kórokozók döntő többségének a pusztulását okozhatják.

A bélrendszerben: 1 gramm szilícium felülete akár több négyzetméternyi gyulladásos folyadékot, gázt, toxint képes felszívni és kipucolni a szervezetből, miközben a természetes bélflórát tovább erősíti.

A kovaföld egyetlen darabja 7000-szeres nagyításban úgy néz ki, mint egy henger, tele lyukakkal.

A kovaföld hengereknek nagyon erős negatív töltésük van. Az ilyen hengerek milliói a gyomron és emésztő-rendszeren keresztül haladva mozgásuk közben vonzzák és elnyelik a mindig pozitív töltésű baktériumokat, gombákat, parazitákat, vírusokat, endotoxinokat, növényvédőszer-maradványokat, drogokat, nehézfémeket és a férgeket is. Ezek csapdába esnek a hengerekben, és kiürülnek a testből. A salakanyag eltávolításra kerül, és az immunrendszer működőképessége újra javulásnak indulhat.

A kovaföld nagyon kemény. A keménységi skálán, ahol a gyémánt 9-es, a kovaföld 7-es. Ez nagyon fontos, mert a milliónyi kovaföld henger keresztül utazván a vékony és vastagbélen "ledörzsöli" a falakat, így a bélfal megtisztul az évek alatt lerakodott káros nyáktól is.

 

 

 

A kovaföld élettani hatásai

Az étkezési kovaföld fogyasztásának három jelentős következménye van:

- Normalizálódik az emésztés és az anyagcsere.
- A tiszta és egészséges vastagbél távol tartja a polipokat, daganatokat, fekélyeket.
- A tápanyagok - így az antioxidánsok is - teljes mértékben felszívódnak, és a szervezet ellenálló képessége gyorsan és jelentős mértékben erősödhet.

 

 

 

A szervezet teljes regenerációja

A szervezet szinte összes funkcióját javíthatja, mivel a testünk sejtjeinek anyagcseréjét optimalizálja azáltal hogy segíti újjáépíteni a sejtmembránt, és rendbe rakja a szöveteket, a csontoktól az ereken át a kötőszövetig, a szív- és érrendszertől kezdve az idegrendszerig.

 

 

 

Tápanyagok teljes felszívódása,
antioxidáns védelem

A belek megtisztításában sokat segíthet, megszabadulhatunk az évek során lerakodott nyáktól, parazitáktól, férgektől, békén hagyva a normális bélflórát, mindezt az immunrendszer megerősödésével. A tápanyagokban lévő antioxidánsok könnyebben felszívódnak. Így ezek az anyagok a szervezetbe jutva harcolhatnak a rák, a fertőzések, és a korai öregedés ellen.

 

 

 

Energetizáló hatás

A tápanyagok minél magasabb felszívódásával, rendbe rakja az emésztést, növeli a vitalitást, magas energiaszintet állít elő, növeli a fizikai és szellemi teljesítményt, megszüntetheti az álmatlanságot.

 

 

 

Gyors és látványos külső változások, fogyás

Jelentős mértékben javíthatja az inak, ízületek, csontok és egyéb kötőszövetek állományát, elkerülhetőbbé vagy csökkenthetőbbé válnak a reumatikus problémák, egyéb mozgásszervi problémák. A bőr, fogak, körmök és haj szerkezete is jelentős átalakuláson mehet át. A bőr a kitisztulása miatt rugalmasabb lehet, a haj megerősödik, fényessé csillogóvá válik.

 

 


etkezesikovafold.com