ÉTKEZÉSI KOVAFÖLD

egy csodálatos étrendkiegészítő

MI A KOVAFÖLD?   |   MŰKÖDÉSE ÉS ÉLETTANI HATÁSAI   |   ALKALMAZÁSI MÓDJA   |    MEGRENDELÉS

 

 

Alkalmazási módja

A kapszulás kiszerelést a gyártó tájékoztatója szerint kell szedni. A por állagú 100%-os étkezési kovaföld fogyasztására általánosan elfogadott módszer: egy teáskanállal reggel, ébredés után. El lehet keverni vízben, vagy gyümölcslében.

Fogyasztása nem jár kellemetlenséggel, mivel nincs rossz íze. A felszívódását segíti, ha C-vitaminnal együtt fogyasztjuk.

Ha a készítmény kalciumot is tartalmaz, figyelni kell rá, hogy más kalcium tartalmú készítményekkel egyidejűleg ne szedje!

Mivel a méregtelenítési folyamat beindításakor felszabaduló anyagoknak biztosítani kell a távozást, így a kovaföld rendszeres szedése mellett nagy mennyiségű (2-3 liter) víz napi fogyasztása szükséges!

A tiszta, étkezési kovaföldnek nincs mellékhatása, a fogyasztók még emelt mennyiségnél sem tapasztaltak negatív hatásokat. Ennek ellenére napi 2 teáskanálnál több fogyasztása nem ajánlott, mivel nem növeli a jótékony hatásokat.
 

 

 
Biztonsági információk

Szedése bármilyen korcsoportban és egészségi állapotban ajánlott, de kifejezetten hatásos szilícium hiány miatt kialakult hajhullás, töredezett haj, repedezett, puha köröm esetén és a bőr egészségnek megőrzésére. Fontos szerepe lehet a csont és a porc képzésében.

Nagyon fontos, hogy az ipari (pl. medenceszűrésre használt) kovaföld nem megfelelő tisztaságú, ezért emberi fogyasztásra kizárólag 100%-os tisztaságú, étkezési minősítésű kovaföldet használjon!

Mint minden étrendkiegészítő, a kovaföld sem gyógyszer. A weboldalon közölt információk nem helyettesítenek semmilyen orvosi tanácsot, vagy szakvéleményt. Egészségügyi panaszok esetén minden esetben forduljon képzett szakorvoshoz!
 

 


etkezesikovafold.com